top of page

Je kan bij ons diverse gelaatsverzorging behandelingen boeken, de Mini Facial, Classic Facial en Luxury Facial.

 

De Mini Facial is een basis gezichtsbehandeling. Milde huidproblemen zullen met deze behandeling verminderen en de huid heeft weer een kleine boost gekregen. 

 

Bij de Classic Facial gebruiken we in plaats van een normaal masker, het unieke Casmara Algenmasker. Dit masker zorgt voor een krachtige hydratatie. Door het drogen van buiten naar binnen, versterkt het de opname van werkstoffen. Het masker wordt in zijn geheel over het gezicht heen aangebracht, hierbij worden dus ook de ogen en mond bedekt (tenzij je anders wenst). Het effect van het masker dringt hierdoor ook door op plaatsen waar andere maskers vaak niet komen. Het masker wordt als peel-off verwijderd.

Onze facials zijn heerlijke en ontspannende behandeling om de huid weer te laten stralen! Onze Luxury Facial heeft ook nog eens een fantastische anti-aging werking, daarover lees je op deze pagina meer.

Voor wie is deze behandeling geschikt?

Deze behandeling is geschikt voor iedereen. Onze Mini Facial is een basis gezichtsbehandeling en hiermee kunnen we milde huidproblemen verminderen. De Classic Facial heeft een extra element in de behandeling en duurt iets langer. Beide Facials zijn laagdrempelig en zijn perfect als je even toe bent aan een momentje voor jezelf.

 

Toch meer op zoek naar huidverbeterende resultaten? Dan zijn onze andere behandelingen, zoals peelings of microneedling een geschiktere keuze. Onze Luxury Facial - de Mesoestetic Age Elements behandeling - is een combinatie van een ontspannende facial mét anti-aging resultaat, hierover lees je hier meer.

Hoe ziet een behandeling eruit?

Bij de Mini Facial wordt de huid gereinigd, vervolgens exfoliëren we de huid met een milde scrub, daarna sluizen we een serum met werkzame stoffen in met Ultrasound en we sluiten de behandeling af met een masker en dagverzorging.

Bij de Classic Facial gebruiken we in plaats van een normaal masker, het unieke Casmara Algenmasker. Dit masker zorgt voor een krachtige hydratatie. Door het drogen van buiten naar binnen, versterkt het de opname van werkstoffen. Het masker wordt in zijn geheel over het gezicht heen aangebracht, hierbij worden dus ook de ogen en mond bedekt (tenzij de klant anders wenst). Het effect van het masker dringt hierdoor ook door op plaatsen waar andere maskers vaak niet komen. Het masker wordt als peel-off verwijderd.

bottom of page